неделя, 7 октомври 2007 г.

Цигарите


Вчера приключи нашата анкета "Пушите ли?" и резултатите поне според нас са учудващи. Според нея 6% от гласувалите прекаляват с пушенето, 23% се опитват да спрат вредния навик, 33% припалват от време на време и 36% смятат, че цигарите са нещо гадно. Те наистина са нещо вредно не само за хората, които пушат милиони цигари всеки ден, но и за природата. Цигарата при вдишване развива до 330 градуса по Целзий, което не само нагорещява и замърсява въздуха, но вреди страшно много на човешкия организъм. Доказано е, че пушачите умират по-млади. Също така вредят много при бременност и водят до импотентност при мъжете. Препоръчваме Ви да се откажете от този вреден навик колкото и трудно да Ви се вижда това. А за тези, които не пушатимаме един съвет: НЕ започвайте!

Снимка: Globe Rescue

3 коментара:

gepard4eto каза...

mislq 4e cigarite mnogo vredqt i 4e nebiva da se po4vat.mnogo xora po4vat da pu6at mnogo ot mnogo ranna vazrast kato naprimer 13-14 ve4e sa zavisimi ot cigarite.nikoi ne biva da pu6i i tezi koito ve4e go pravqt-ot sarce gi molq da sprat!!!nqkoi xora mislqt 4e cigarite 6te udaljat jivota i 6te stanat po krasivi...tova ne e vqrno!!!zatova.. ako moje xorata da sprat da proizvejdat cigari,svetat 6te pade po normalen!!! :)

thecountess каза...

az ne pu6a,no pove4eto mi priqteli sa zapo4nali mnogo otdavna...tova e yjasno ne samo za tqh,a i za okolnite,za6toto im vredqt mnogo...nikoi ne se zaslu6va v dumite na nepu6a4ite oba4e...i pu6a4ite si namirat 1000 opravdaniq da ne spirat s tazi opasna deinost...kak da gi ubedim 4e ne sa pravi?

Greenteam каза...

Пушенето е просто навик.Някой си мислят, че няма да има с какво да заместят това "забавно" нещо.О божичко колко хубави неща човек може да направи през времето в което не пуши.Да прочете нещо хубаво, да си хапне нещо сладко, да напише СМС на добър приятел или просто да се порови в нета.Защо да се тровим когато има толкова хубави неща които могат да се случат?!А парите за цигари да ги даваме за нещо наистина хубаво.