вторник, 23 октомври 2007 г.

Сутрешно кафе

Всяка сутрин милиони хора пият кафе, както и Вие, предполагам. Как приготвяте ежедневната си доза кофеин? Нека позная: с кафеварка, с джезве или с модерните в последно време кафе-машини? Няма особено значение, но сега ще обърнем внимание на кафе-машините. За тях се продават хартиени и абсолютно излишни хартиени филтри, които освен да убиват дръвчета за производството си и да бъркат в джоба Ви друго не правят. Всяка кафе-машина се продава със собствен филтър за многократна употреба, който само трябва да изплакнете след всяко ползване. След като има лесен начин, защо да избираме трудния?
След варенето на кафе остава кафе, което повече не може да се ползва и повечето хора изхвърлят. Не правете така! Защо? Според бабите това използвано кафе е страшно полезно за градинските и стайни цветя, а ако не вярваме на по-възрастните, на кого тогава?

Снимката е взета от: thestoryofeverything.com/Blogs.html

3 коментара:

srebrina каза...

bez kafeto mnogo hora nqma da mogat da se budqt sutrin :) zatova edva li nqkoj 6te spre da pie kafe , no 6tom filtrite naistina nqma nujda da se izpolzvat , tova e dobra ideq s kkoqto veroqtno da se spre izsi4aneto na tolkova mnogo dyrvete . napylno podkrepqm tozi sait kakto i grupata vyv vbox7.com

Greenteam каза...

Аз вече спрях изцяло кафето.Не ми е нужно да се стимулирам по изкуствен начин за да бъда в добра форма през деня.Стига ми 5-10 мин. медитация, малко тичане или просто 5-10 мин. аеробика и всичко е на 6.Дори през деня нямам сривове, които бяха редовно поливани с кафе(преди).
Успех на всички.Вярваме в Глобул Ресурс!Обичам ви!

Unknown каза...

Без "катрана" наречен кафе, много кофеинови наркомани не могат да станат, понеже са се пристрастили към напитката си до толкова, че не могат без нея.

Вероятно техния огранизъм се нуждае от кафе, за да е жив? Едва ли някое разтение се нуждае от кафето си всяка сутрин за да бъде здраво и бодро! Черната отрова е наркоманизирала милиони хора и особено западната мода за сутрешното кафе.

Дечица, вие се нуждаете от изобилие от вода във вашите стомахчета. Защото има ли разтение или животно което да не пие вода? Няма! Но вие сте се пристрастили към тази напитка. И не забравяйте, че човешкото тяло е съставено от 78% вода, а не кафе!!! Защо ви е нужно да се преработва кафето в огранизма ви за да се извлече водата, която ви е нужна? Мили, бъдете разумни, за да сте добре както физически, така и духовно! Премахнете тези опияти от вас. Моля ви, за ваше здраве и дълголетие - опазете се!!!