петък, 18 януари 2008 г.

"Зима" - Globe Rescue


След леката почивка по празниците на отминалата 2007 година, Globe Rescue се завръща с пълна сила и официално обявява първото си постижение през 2008.Това е клипа "Зима". В него има интересни кадри и снимки, показващи невероятната красота на най-студения сезон. Плануваме да направим такъв клип за всеки един от сезоните, когато му дойде времето, разбира се.

При стихиийната сила на глобалното затопляне е много възможно в близките няколко години да няма зима. Глобалното покачване на температурите ще увеличи температурите през всеки един от сезоните и скоро може никога повече да не видим сняг, а това ще бъде жалко. Вече сме публикували теми за глобалното затопляне. , ако искате да се изформирате повече потърсете в нашия архив.

Приятно гледане и дано клипа Ви хареса!

1 коментара:

thecountess каза...

Мен това клипче страшно ме плени!Ама аз вече съм го казвала...Попринцип мразя зимата и студа през ледените месеци-прекалено много лоши и тъжни неща ми навява тя...тогава умират хиляди животни,неиздържащи на ниските температури,но няма ли зима-няма и сняг!!!Няма ли сняг-няма и топло одеало за зърнените и другите хранителни култури!Няма ле такива култури-няма храна за хорта!Няма храна-няма живот!Няма живот-няма хора!Дали ще е по-добре така не знам...Всеки един сезон е жизнено нужен!!!